Müşteri hizmetleri

26 Ocak 2018 Cuma
İnoksan Banket Arabası Kullanım Kılavuzu
İnoksan Banket Arabası Kullanım Kılavuzu

İNOKSANABS 101 / 101S - Banket Arabası

ÜRÜNE AİT BİLGİLER

  • Tamamı AISI 304 kalite, 18/8 Cr-Nİ paslanmaz çelik saçtan üretilmiştir.
  • 0-90°C termostat kontrollü
  • Dijital termometre
  • İstenildiği yerde prize takılarak kullanılmak üzere yeterli uzunlukta fişli kablolu
  • Çarpmalara karşı darbe sönümlendirici 4 adet yuvarlak lastik tampon.
  • İkisi frenli, ikisi frensiz, 360° dönebilir 4 adet tekerlek
  • Kapasite: GN 2/1 * 10 Tepsi
  • Ebatlar: 707*890*1565 mm
  • ABS 101: Isıtmalı / Nemlendirmeli / Dijital Göstergeli
  • ABS 101S: Isıtmalı / Nemlendirmeli

MONTAJ TALİMATLARI

Cihazı kullanmaya başlamadan önce kullanım kılavuzunu mutlaka okuyunuz ve ihtiyaç duyduğunuzda başvurmak üzere saklayınız.

Üretici firma; kullanım kılavuzuna uymadan yapılan herhangi bir işlemden, yetkili teknisyenler tarafından yapılmayan bakım veya teknik müdahalelerden dolayı insanlara veya eşyalara karşı meydana gelen nihai zararlardan sorumluluk kabul etmez.

ELEKTRİK BAĞLANTISI

Cihaz 230V 50-60Hz şebeke geriliminden beslenmelidir.

Voltaj toleransı ± %10’u geçmemelidir.

Cihaz mutlaka topraklı prize bağlanmalıdır.

KULLANICI TALİMATI

  • Bu cihaz , aynı anda çeşitli yemeklerin ısıtılması, sıcak yada soğuk tutulması ve taşınması amacı ile kullanılır.
  • Cihaz çalıştırılmadan önce bütün yüzeyler ılık sabunlu su ile iyice temizlenip durulanmalıdır.
  • İlk çalıştırma esnasında cihaz bir süre duman ve hafif bir koku yayacaktır. Bu durum cihazın ilk kez ısınması ile ilgilidir ve kısa bir süre sonra kendiliğinden kesilecektir.
  • Raflar GN2/1 kap alacak şekilde dizayn edilmiştir.
  • UYARI : Cihaz, maksimum 5 ° lik bir açı bozuklukları bulununan zemin üzerinde konumlandırılmalıdır.

ÇALIŞTIRMA

  • Cihaz fişini prize takınız.
  • “2” nolu şalteri “1” konumuna getiriniz.
  • “3” nolu termostatı istenen sıcaklık değerine getiriniz. Isıtıcı bu değere ulaştığında beyaz sinyallambası söner.
  • Cihaz içindeki sıcaklık değeri kontrol panelindeki “1” nolu termometreden gözlenebilir.
  • “4” nolu düğme ile nemlendirme işlemine başlayabilirsiniz.
  • Nemlendirme işlemi 60 derece ve üzerindeki sıcaklıklarda yapılması tavsiye edilir.

KAPATMA

  • Şalter, termostat ve nemlendirme düğmelerini “0” konumuna getirin.
  • Cihaz fişini prizden çıkarın.

BAKIM

  • Cihaz üzerinde elektrik varken kesinlikle bakım yapmayınız.
  • Cihazı ılık sabunlu suya bastırılmış bez ile tam soğumadan siliniz.
  • Cihazın yüzeyinde çizik yapabilecek temizlik maddelerini ve araçlarını kullanmayınız.
  • Gerekirse kimyasal temizleyiciler kullanınız.
  • Cihazı direkt ya da yüksek basınçlı su ile temizlemeyiniz. Aksi halde elektrik tesisatı arızasına neden olabilirsiniz.
  • Eğer cihaz uzun müddet kullanılmayacaksa, yüzeyler ince bir tabaka vazelinle kaplanmalıdır.
  • Cihazda tehlikeli bir durum görülmesi halinde servise haber veriniz. Ehliyetsiz kişilerin cihaza müdahale etmesine izin vermeyiniz.

ÜRÜNLERİN KULLANIM ÖMRÜ 10 YILDIR.


CM Teknik 26 Ocak 2018 CumaOkunma Sayısı (1299)Sayfayı Yazdır

Yeni Endüstriyel Yazılar
Endüstriyel Mutfak Malzeme ListesiEndüstriyel Mutfak Malzeme Listesi12 Haz 2020 Cuma

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Malzeme Listesi ve Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Çeşitliliği

Winterhalter Bulaşık MakineleriWinterhalter Bulaşık Makineleri12 Haz 2020 Cuma

Winterhalter Endüstriyel bulaşık makineleri genel özellikleri

Fagor Giyotin tipi Bulaşık Makinası Kullanım Kılavuzu ve Arıza  ÇözümleriFagor Giyotin tipi Bulaşık Makinası Kullanım Kılavuzu ve Arıza Çözümleri05 Haz 2020 Cuma

Fagor Giyotin tipi Bulaşık Makinası Kullanım Kılavuzu ve Arıza Çözümleri ile ilgili açıklayıcı bilgiler