Müşteri hizmetleri

22 Aralık 2016 Perşembe
Empero Emp500 Bulaşık Yıkama Makinesi Montaj ve Kullanım Kılavuzu
Empero Emp500 Bulaşık Yıkama Makinesi Montaj ve Kullanım Kılavuzu

Empero Emp500 Bulaşık Makinesi Kullanımı

ÜRÜN MONTAJ BİLGİLERİ

Cihazı Montaj etmeden önce var ise koruyucu PVC filmleri sökünüz. Cihaz parçalarının eksiksiz geldiğini ve nakliye esnasında herhangi bir hasara uğrayıp uğramadıpını kontrol ediniz. Makinenin takılı olcağı prizin topraklama hattı olduğundan emin olunuz.

Ürün kurulumunu yanıcı ve patlayıcı yanına kurmayın ve makine çalışırken yakınında yanıcı ve patalayıcı madde bulundurmayın. Ürünün kurulumunu makinenin periyodik bakımını ve temizliğini rahatça yapabileceğiniz bir yere kurunuz.

Cihazın çalıştığı ortamda tavsiye edilen ortam sıcaklığı +5 C / +40 C aralığında olmalıdır. Cihaz şebekeden direk sıcak su ile besleniyorsa giriş su sıcaklığı maksimum +45C yi geçmemelidir. Makine Çalışma sırasında kesinlikle yerinden oynatılmamalıdır.

Cihaz için kullanılan kaltesiz deterjanlar cihazın çalışma sistemine plastik kompenentlere zarar verebilir,bu sebeple uygun kalitede deterjan seçimini yapmanızı tavsiye ederiz. Pis su gideri yerden yükseklik 60 cm olmalıdır.

Empero Emp500 Elektrik Bağlantısı

Cihazı bağladığınız gerilimin cihaz etiketinde yazan gerilimin değeri olduğundan emin olunuz.

Ürün topraklama bağlantısı standartlara ve güvenlik kurallarına uygun olarak yapınız.Üretici kurallara uygun olarak yapılmayan topraklama bağlantılarından dolayı olaşabilecek durumlarda sorumluluk kabul edilmez

Ürün besleme devresinin sigorta ve kaçak akım sigortası vasıtası ile bağlantısı yürürlükteki yönetmeliklere ve kurallara göre yapılmalıdır.

Cihazın elektrik tesisatının en yakın panodaki topraklama barına bağlanarak topraklanması sağlanmalıdır. şalter 32 amper olmalıdır.

Empero Emp500 Kullanım Yeri ve Kullanım Amacı

Empero Emp500 Kullanım Yeri: Lokantalarda, Fast Food, Restaurant, Otel, Tristlik Tesislerde, ve Yemekhanelerde kullanılabilir.

Empero Emp500 Kullanım Amacı: Nulaşık yıkma işlemleri için kullanılır. (Kullanım amacına çıkılmamalıdır!)

Kullanım amacına uygun uyarılar;

Makinenin su ısındı lambası yandıktan sonra size en uygun 90-120-180 saniye programlardan birini seçiniz. Yıkanacak malzemeyi uygun sepetlere yerleştirip makine içine koyunuz.

Makinenin çalışması için kapağı kapatınız ve kapandığından emin olunuz! Kapak sensörlü olduğu için, cihazın kapısı tam kapanmazdan cihaz çalışmaz!

Makinenin yıkama işlemi bittikten sonra makine otomatik durulamaya geçecektir. Durulama bitmeden kapağı açmayınız!
Program sonunda kapağı açarak içindeki sepeti alıp diğer hazırlanmış sepeti makine içerisine koyup kapağı kapatınız.

Yıkama işlemi bittikten sonra makine içerisindeki su gider tıpasını çıkarıp, makinenin şalterini tahliye konumuna alarak suyun boşalmasını sağlayınız.

Makineniz ile işiniz bittikten sonra takılı fişi prizden çıkarınız.

Empero Emp500 Kullanım Uyarıları

Yanlış kullanımlar cihaza zarar vererek cihazın ömrünü kısaltacaktır. Makinenizin uzun ömürlü olabilmesi için kesinlikle boşta çalıştırmayınız. Makinenin yıkama işlemi sırasında su ısındı lambası yanmadan program seçmeyiniz! Aksi halde bulaşıklarınız temiz çıkmaz.

Makinenizin su giriş vanasını açınız. Aksi taktirde makine su almaz! Makineniz çalışmaya başlamadan önce su tahliye tıpasını kapatınız. Aksi durumda kazanda su birikmez.

Yüklemeyi önce yapıp yıkama programını sonra seçerseniz makineniz çalışmayacaktır. Bu durumda kapağı tekrar açıp kapatınız.

Empero Emp500 Periyodik Bakım Bilgileri

Empero Emp500 cihazınızın periyodik bakım ve temizliğini 15 günde bir yapınız. Empero Emp500 içerisindeki süzgeçlerin temizliğini hafta da bir kez yapınız.Temizlik yaptıktan sonra kelebek vidasının sıkıldığından emin olunuz.

Makinenizin yıkama gözlerini (fiskiyelerini) 15 günde bir sökerek temizleyiniz. Makinenizin tahliye tapasını, tahliye yatağını ve tahliye hortumunun temizliğini 15 günde bir yapınız.

Basınçlı su ile temizlenmemelidir; makinenizin temizliğini yaparken makineyi su ile yıkamayınız aksi takdirde elektrik motorunuza su kaçar ve yanmasına sebep olur.

Temizlik esnasında bulaşık teli gibi krom sacı çizecek malzemeler kullanmayınız! Aksi takdirde krom sacın yapısı bozulacaktır.

Makinenizin temizliğini yaparken asit ve asit türevi malzemeler kullanmayınız. Aksi halde krom sacın yapısı bozulacak paslanmalar görülecektir.

Makinenizin temizliğini yaparken fişin prize takılı olmadığından emin olunuz. Kullanım ve temizlik esnasında elektrik tesisatının su ile temas etmemesine özen gösteriniz.

Makine içerisindeki kreçin giderilmesi için kreç önleyici kullanınız.

Empero Emp500 teknik desteği için, 0216 606 17 65 - 0530 942 62 45 telefon numaralarından bizi arayabilir ya da iletişim sayfasından mesaj göndere bilirsiniz.


CM Teknik 22 Aralık 2016 PerşembeOkunma Sayısı (10673)Sayfayı Yazdır

Yeni Endüstriyel Yazılar
Endüstriyel Kahve Makineleri ArızalarıEndüstriyel Kahve Makineleri Arızaları27 Nis 2022 Çarşamba

Endüstriyel kahve makineleri arıza nedenleri ve çözümleri hakkında bilgiler.

Endüstriyel MutfakEndüstriyel Mutfak04 Oca 2022 Salı

Endüstriyel mutfak ekipmanları faydaları, kullanım alanları ve endüstriyel mutfak cihazları hakkında bilgiler.

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve ÖzellikleriMaksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve Özellikleri27 Nis 2021 Salı

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanım talimatları, arıza çeşitleri ve sebepleri, maksan fırın bakım, temizlik ve onarım önerileri

Whatsapp iletişimWhatsapp İletişim