Müşteri hizmetleri
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Endüstriyel Mutfak Endüstriyel Mutfak

04 Ocak 2022 Salı
Endüstriyel Mutfak
Endüstriyel Mutfak

Endüstriyel Mutfak Nedir?

Endüstriyel mutfak, fabrika, cafe, restaurant, otel, hastane, catering gibi işletme mutfaklarında kullanılan daha az insan gücü ile işletme mutfaklarında işletmecilerin ve müşterilerinin tüm ihtiyaçları karşılamak amacıyla üretilmiş donanımlı paslanmaz ekipmanlardır.

Endüstriyel mutfak ekipmanları daha az insan gücü kullanarak mutfakta daha hızlı üretim çıkarmak, ürünlerin tazeliğini korumak, her daim sıcak ve soğuk servis edebilmek, hızlı yıkama - kurutma ve bir çok hususta sizlere kolaylık sağlayarak alanında uzman kaliteye önem veren işletmeler ve çalışanları için kolaylık sağlamaktadır.

Endüstriyel mutfak ekipmaları toplu halde yemek üretimi yapan firma mutfakları için vazgeçilmezdir. Endüstriyel mutfak ekipmaları bölümlere ayrılmaktadır.

Soğutma Ekipmanları;

Depolama, ürünlerin ömrünü ve tazeliğini uzun süre tutmak amacıyla kullanılan mutfak ekipmanlarıdır. Derin dondurucular, şoklama cihazları, + ve – endüstriyel dolaplar bu amaç ile üretilmiştir.

Hazırlık Ekipmanları;

Endüstriyel mutfak kullanan işletmelerde yiyeceklerin hazırlanması için ön hazırlık ekipmanlarıdır. Sebze yıkama makineleri, sebze doğrama makineleri, hamur yoğurma makineleri, hamur açma makineleri, çalışma tezgahları, kıyma makinesi vb. endüstriyel mutfak ekipmanlarıdır.

Pişirme Bölümü;

Endüstriyel mutfaklarda pişirilmeye hazırlanan yiyeceklerin pişirildiği çok kapsamlı endüstriyel mutfak bölümüdür. Endüstriyel fırınlar, pizza fırınları, buharlı – buharsız rasyonel fırınlar, kuzineli ocaklar, yer ocakları, fritöz, kaynatma kazanları bu bölümde yer alır. Yiyeceklerin hızlı servis edilmeleri için pişirme süreleri düşünülerek tasarlanmış bu mutfak ekipmanları hem lezzet açısından hem zaman açısından işletmelere oldukça kolaylık sağlamaktadır.

Bulaşıkhane Grubu;

Endüstriyel mutfak ekipmanları arasında en çok tercih edilen işletme mutfaklarında çalışanlara hız, zaman ve kolaylık açısından en çok destek veren endüstriyel mutfak ekipmanlarıdır. İşletme kapasitesine göre ihtiyaç dâhilin de 500 tabak (saatte yıkadığı tabak sayısı) 1000 tabak (giyotin tipi bulaşık yıkama makinesi), 2000 tabak konviyörlü bulaşık yıkama makineleri diye seçenekleri vardır. Paslanmaz çelikten üretilen bu endüstriyel cihazlar 30 sn. ile 1 buçuk dakika arasında sizin seçtiğiniz ısı yüksekliğinde yıkar. Deterjan ve parlatıcı pompası ile endüstriyel tipi cihazlar için üretilen endüstriyel deterjan ve parlatıcılar ile bulaşıklarınızı sağlık açısından hijyen kurallarına uygun yıkar ve kurutur.

Saymakla bitiremeyeceğimiz kadar çok fazla olan endüstriyel mutfak ekipmanlarında fiyat kalite orantısı kesinlikle korunmalıdır ve açacağınız yeni bir işletmede, hazırda olan ama mutfağını yenilemek isteyen işletmeler bu ürünleri alırken lütfen iyi bir araştırma yaptıktan sonra bu ürünleri nereden alacağınız seçimini yapınız. Bu saydığımız bütün ürünlerin ucuz diye tabir edebileceğimiz yerlerden alırken lütfen kullanılan sacın ve profilin en az 304 kalite paslanmaz olmasına özen gösteriniz.

Endüstriyel Mutfak Servisi İletişim;

CM TEKNİK Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Teknik Servisi mutfak aletlerinde karşılaşabileceğiniz sorunlar karşısında, yeterlilik belgeli ustalarımız ile garantili teknik servis hizmeti alabileceğiniz firmamıza günün her saati (0216) 606 17 65 – 0530 942 62 45 servis merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz.


CM Teknik 04 Ocak 2022 SalıOkunma Sayısı (1966)Sayfayı Yazdır

Yeni Endüstriyel Yazılar
Endüstriyel Kahve Makineleri ArızalarıEndüstriyel Kahve Makineleri Arızaları27 Nis 2022 Çarşamba

Endüstriyel kahve makineleri arıza nedenleri ve çözümleri hakkında bilgiler.

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve ÖzellikleriMaksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve Özellikleri27 Nis 2021 Salı

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanım talimatları, arıza çeşitleri ve sebepleri, maksan fırın bakım, temizlik ve onarım önerileri

Unox Rosella Konveksiyonlu Fırın KullanımıUnox Rosella Konveksiyonlu Fırın Kullanımı15 Mar 2021 Pazartesi

Unox Rosella Konveksiyonlu Fırın Kullanımı, endüstriyel profesyonel mutfakların en önemli ekipmanlarından olan Unox Fırın Rosella XFT 195 modelidir.

Whatsapp iletişimWhatsapp İletişim