Müşteri hizmetleri

21 Eylül 2018 Cuma
WİNTERHALTER BULAŞIK MAKİNASI UC SERİSİ KULLANIMI
WİNTERHALTER BULAŞIK MAKİNASI UC SERİSİ KULLANIMI

WİNTERHALTER UC SERİSİ KULLANIM TALİMATLARI

UC serisinin bulaşık makineleri farklı bulaşıkların yıkanması için kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. servis teknisyeni, bulaşık makinesini belirli bir kullanım için “özel makine“ haline gelecek şekilde makinenin kumanda ünitesini ancak ilk işletime alırken programlar. Bulaşık makinesi alternatif olarak belirli bir kullanım için teslim edilir ancak her zaman programlanabilir.

Programlama

  • Bulaşık makinesi
  • Bardak yıkama makinesi
  • Bistro bulaşık makinesi
  • Çatal, bıçak yıkama makinesi

Kullanım amacı değiştiğinde, yetkilendirilmiş servis teknisyeni kumanda ünitesini yeniden programlar ve bu sayede taleplerinize uygun hale getirir.

Özel donanımlar

Cool (sadece bardak yıkama makineleri için)

Tank suyunun sabit sıcaklıktaki yıkama gücü hijyenik bakımdan temiz sonuçlar garantilerler. Yıkama işleminin sonunda soğuk taze suyla yapılan durulama bardakların soğumasını sağlar. En önemli artısı: Durulama sıcaklığı her zaman yükseltilebilir. Bu sayede, soğuk bardaklara mı ihtiyaç duyduğunuzu yoksa sıcak durulamayla kurutma işlemini optimize mi edeceğinize karar verebilirsiniz. ÖNEMLİ: Fonksiyonun etkinleştirdikten sonraki yıkama işlemleri henüz sıcak veya ılık durulama suyuyla gerçekleşir. Ön koşul: Makinenin soğuk suya bağlanmış olması.

Energy

Makinenin üst tarafındaki yapısında bir kompresör motoru ve bir ısı değiştiricisi bulunuyor. Kompresör motoru durulamadan sonra ısı değiştiricisi üzerindeki nemli sıcak buharı yıkama bölümünden çeker. ısı değiştiricisinden akan bir sonraki yıkama programının durulama için gerekli soğuk taze su buharı yoğunlaştırır ve su ısıtılır. Bu sayede taze suyu gerekli durulama sıcaklığına getirmek için daha az enerji harcanır. Aynı zamanda, makine kapısını açılırken makineden daha az buhar çıktığı için mutfaktaki ortam sıcaklığı kalıcı olarak iyileştirilir.

Ön koşul: Makinenin soğuk suya bağlanmış olması.

UC-S Excellence-i(Plus), UC-M Excellence-i(Plus) Bu makinelerde, makinenin alt yapısında bir ters osmoz modülü bulunur. Ters osmoz modülü, durulama için osmoz su üretir. Bu özel fonksiyonlar, makineyle birlikte gelen ek kılavuzda açıklanmaktadır.

Genel güvenlik uyarıları

Bu kullanma kılavuzunda belirtilen güvenlik ve kullanım uyarılarını itinayla okuyun. Güvenlik uyarılarına ve kullanım talimatlarına dikkat edilmediğinde Winterhalter Gastronom GmbH’dan sorumluluk ve garanti talep edilemez.

Sadece kullanma kılavuzunu okumuş ve anlamış olduğunuzda bulaşık makinesiyle çalışın. Bulaşık makinesinin kullanımı ve çalışma şekli hakkında Winterhalter müşteri hizmetlerinden bilgi alın. - Katlanır kapak açıkken üzerine çıkmayın ya da oturmayın.

Kullanıcı personeli makinenin kullanımı ile ilgili eğitin ve güvenlik uyarıları hakkında bilgilendirin. Kazaları önlemek için düzenli aralıklarla eğitimleri tekrarlayın.

Kendi güvenliğiniz için, müşteri tarafından sağlanan kaçak akım koruma şalterini (FI), test düğmesine basarak düzenli olarak kontrol edin.

İş bitiminden sonra Giriş su musluğunu kapatın

İş bitiminden sonra makinenin sigortasını ( şalterini ) kapatın

Elektrik güvenliği

Bu makinenin elektrik güvenliği, sadece talimatlara uygun kurulmuş koruyucu devreye ve kaçak akım koruma şalterine bağlanmış olması halinde sağlanmış olur. Temel güvenlik gereksinimlerinin test edilmesi ve şüphe edilmesi durumunda işletme kablolamasının bir uzman tarafından kontrol edilmesi son derece önemlidir. Servis yetersiz veya eksik topraklama hattından kaynaklanan hasarlardan (örn. elektrik çarpması) sorumlu tutulamaz.

Bakım ve onarım

  • Kurulum, bakım ve onarım çalışmalarında makineyi şebekeden ayırın.
  • Bakım ve onarım çalışmaları sadece Winterhalter tarafından yetkilendirilmiş servis teknisyenleri tarafından yapılabilir. Yanlış yapılan bakım veya onarım kullanıcıyı tehlikeye sokabilir ve bunlardan Winterhalter sorumlu tutulamaz.
  • Onarım ve aşınmış parçaların değiştirilmesi için orijinal yedek parça kullanılmalıdır. Orijinal olmayan yedek parçaların kullanılması halinde, garanti hakkı kaybolur.
  • Makineyi sadece sorunsuz haldeyken çalıştırın.
  • Hasarlı veya sızıntı yapan bir makinenin kullanılması güvenliğinizi tehlikeye atabilir. Tehlike ve arıza durumunda makineyi hemen kapatın. Müşteri tarafından sağlanan elektrik ana şalteri kapatın. Ancak bundan sonra makine gerilimsiz olur.
  • Arızanın sebebi müşteri tarafından sağlanan su veya elektrik bağlantısı ise montajı gerçekleştiren yetkiliye ya da elektrikçiye başvurun.
  • Başka bir arıza olması durumunda yetkili servis teknisyenine ya da satıcınıza bildirin.
  • Güç kablosunun hasar görmesi halinde, tehlikelerin önlenmesi için güç kablosu Winterhalter veya müşteri hizmetleri ya da benzeri kalifiyeli personel tarafından değiştirilmelidir. Güç kablosu, H07 RN-F tipinde veya eşdeğer olmalıdır.

CM TEKNİK 21 Eylül 2018 CumaOkunma Sayısı (4051)Sayfayı Yazdır

Yeni Endüstriyel Yazılar
Endüstriyel Kahve Makineleri ArızalarıEndüstriyel Kahve Makineleri Arızaları27 Nis 2022 Çarşamba

Endüstriyel kahve makineleri arıza nedenleri ve çözümleri hakkında bilgiler.

Endüstriyel MutfakEndüstriyel Mutfak04 Oca 2022 Salı

Endüstriyel mutfak ekipmanları faydaları, kullanım alanları ve endüstriyel mutfak cihazları hakkında bilgiler.

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve ÖzellikleriMaksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve Özellikleri27 Nis 2021 Salı

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanım talimatları, arıza çeşitleri ve sebepleri, maksan fırın bakım, temizlik ve onarım önerileri

Whatsapp iletişimWhatsapp İletişim