Müşteri hizmetleri

23 Ocak 2017 Pazartesi
Endüstriyel Mutfak Teknik Servis 0216 606 17 65
Endüstriyel Mutfak Teknik Servis 0216 606 17 65

CM Endüstriyel mutfak cihazları teknik servisi MAKSAN yetkili servisi adı altında yıllardır aktif olan firmamız, deneyim ve birikim kazanmış eğitimli personelimizle endüstriyel cihazlarınızı ilk kullanmaya başladığınız günden itibaren oluşabilecek bütün arızalarda doğru zaman ve doğru müdahalede bulunarak müşteri mağduriyetini eksiksizce ve en kısa sürede gidermeyi amaç olarak benimsemişizdir.

Endüstriyel Mutfak cihazları paslanmaz çelikten üretilmiştir. Malzemenin çoğunun metal yüzeyli olması ve aşınmaya karşı dirençli imal edilmiş olması mutfak ekipmanın daha dayanıklı ve uzun yıllar kullanılmasını sağlar. Bu mutfakların görünüşünden ziyade işlevi ile öne çıkmaktadır.

Endüstriyel mutfak malzemeleri birçok kalitede ve türde üretilmektedir. Bu kalite farkı kullanmaya başladıkça kendini ortaya çıkarmaktadır. Örneğin bir malzeme 3 ay sonra bozulurken kaliteli bir malzemenin ömrü 2-3 seneye çıkabilmektedir. Bu süreleri düşünürken amatör mutfaklardaki kullanım süreleri ile karşılaştırmanızda fayda var. En basit açıklama ile amatör bir mutfakta bıçak günde 10 dakika kullanılırken profesyonel mutfakta bir bıçak 600 dakika kullanılmaktadır. Bu örnekten de açıkça görüleceği gibi amatör mutfak malzemeleri ile profesyonel mutfak malzemeleri yani endüstriyel mutfak malzemeleri arasındaki en büyük fark dayanıklılık farkıdır.

CM Teknik endüstriyel mutfak teknik servisi ekibi olarak, uzman kadro ve servis ekipmanlarıyla İstanbul genelinde fabrikalar, oteller, askeri tesisler, hastaneler, zincir restaurantların yanı sıra en önemlisi desteklenmesi ve hep var olması gereken küçük esnaf ve Lokantalara da hizmet vermektedir.

CM Teknik MAKSAN yetkili servisi adı altında EMPERO , ÖZTİRYAKİLER, EDESA, FAGOR, İNOKSAN, MYCO, ELEKTROLUX, WİNTERHALTER, MAYAPAZ, S2000, ARİSCO, ALVEO, LA CİMBALİ, ÇÖZÜM MUTFAK ,KAYALAR MUTFAK, ATALAY mutfak ekipmanları ve daha bir çok marka endüstriyel cihazlarınızın tamir ve bakımlarını yapmaktayız.

Endüstriyel Mutfak Teknik Servisi İletişim;

CM TEKNİK Endüstriyel Mutfak eknik Servisi mutfak aletlerinde karşılaşabileceğiniz sorunlar karşısında, yeterlilik belgeli ustalarımız ile garantili teknik servis hizmeti alabileceğiniz firmamıza günün her saati (0216) 606 17 65 – 0530 942 62 45 servis merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz.


CM Teknik 23 Ocak 2017 PazartesiOkunma Sayısı (2257)Sayfayı Yazdır

Yeni Endüstriyel Yazılar
Endüstriyel Kahve Makineleri ArızalarıEndüstriyel Kahve Makineleri Arızaları27 Nis 2022 Çarşamba

Endüstriyel kahve makineleri arıza nedenleri ve çözümleri hakkında bilgiler.

Endüstriyel MutfakEndüstriyel Mutfak04 Oca 2022 Salı

Endüstriyel mutfak ekipmanları faydaları, kullanım alanları ve endüstriyel mutfak cihazları hakkında bilgiler.

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve ÖzellikleriMaksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve Özellikleri27 Nis 2021 Salı

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanım talimatları, arıza çeşitleri ve sebepleri, maksan fırın bakım, temizlik ve onarım önerileri

Whatsapp iletişimWhatsapp İletişim