Müşteri hizmetleri

24 Kasım 2016 Perşembe
Endüstriyel Bulaşık Makinesi Temizliği
Endüstriyel Bulaşık Makinesi Temizliği

* Eelektrikle çalışan bütün cihazlarda olduğu gibi bulaşık makinesinin bakım ve temizliği sırasında

elektriktel ayrılmış olduğu u kontrol edin ve Elektrikli bütün parçalara su temas etmemesine dikkat ediniz, dökme suyla bakım-temizlik yapmayınız.

* Periyodik olarak hergün iş bitiminde bulaşık makinesinin yıkama suyunu tahliye edip olası bulaşık atıklarından arındırıp bir sonraki kullanıma hazır olarak içer,sinde su olmadan bekletin,kırıntı süzgeçlerini temizleyin bulaşık makinesinin içerisinden söktüğünüz kırıntı süzgeçi,basket,tahkiye tıpası gibi ekipmanları temizliği bittikten sonra yerine takın.

*6 ayda bir (suyunuzun kireç oranı fazlaysa daha kısa sürelerde) bulaşık makinesinin uygun malzemeler ile kireçlere karşı korunması ve temizliğini yapın.

DİKKAT: Kireç miktarının fazla olması cihazın su fiskiye kollarını tıkayacağı gibi cihazın pompasının arıza yapmasına rezistansların arızalanmasına yol açabilir

* Günlük periyotlarla,bulaşık makinesinin iç kısımlarını sağlığa zararı olmayan dezenfektan malzemelerle dezenfekte ediniz.

*Bulaşık makinesini dezenfekte etmek kireçlerden arındırmak yıkama kapasitesini maksimum seviyede tutmak için en doğru seçimdir.

*Günlük olarak bulaşık makinesinin dış yüzeyini dezenfektan malzemelerle temizleyin,bulaşık makinesinin içini açmayın,iç kısımlara bulunan hiç bir parçaya el sürmeyin,kurcalamayın talimatlarda temzizliği belirtilen parçalar hariç

*Bulaşık makinelerinde herhangi bir sıkıntı görüldüğünde müdehale etmeyin üstlerinize bildirebilir 0216 606 17 65 numaralı hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.


CM Teknik 24 Kasım 2016 PerşembeOkunma Sayısı (4736)Sayfayı Yazdır

Yeni Endüstriyel Yazılar
Endüstriyel Kahve Makineleri ArızalarıEndüstriyel Kahve Makineleri Arızaları27 Nis 2022 Çarşamba

Endüstriyel kahve makineleri arıza nedenleri ve çözümleri hakkında bilgiler.

Endüstriyel MutfakEndüstriyel Mutfak04 Oca 2022 Salı

Endüstriyel mutfak ekipmanları faydaları, kullanım alanları ve endüstriyel mutfak cihazları hakkında bilgiler.

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve ÖzellikleriMaksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve Özellikleri27 Nis 2021 Salı

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanım talimatları, arıza çeşitleri ve sebepleri, maksan fırın bakım, temizlik ve onarım önerileri

Whatsapp iletişimWhatsapp İletişim