Müşteri hizmetleri

22 Kasım 2016 Salı
Endüstriyel Bulaşık Makinesi Neden Alınmalı
Endüstriyel Bulaşık Makinesi Neden Alınmalı

İşçilikten tasarruf; İşletmenin mutfağında gerek tabakları gerekse gün içinde kullanılan bardakları yıkamak için en az bir kişinin çalıştırılması gerekmektedir. Profesyonel bir bulaşık makinesi ile bu personelin zamanından tasarruf sağlamakla birlikte ilgili başka bir işte çalışabilmesi için zaman kazanılmış olur.

Enerjiden tasarruf; Endüstriyel Bulaşık Makineleri özel olarak tasarlanmış, optimize edilmiş motorları ve ısıtıcıları ile en ekonomik şekilde bulaşıkların yıkanmasını sağlar.

Zamandan tasarruf; Ortalama 3 dakikada 1 sepet bulaşığı yıkar. Kirli bulaşıkları sadece 3 dakikada tekrar kullanıma hazır olacaktır.

Sudan tasarruf; Basınçlı ve yüksek sıcaklıktaki su ile bulaşıkların kiri çok hızlı bir şekilde temizlenir. Bu hız, sıcaklık ve basınç sayesinde su tüketimi önemli derecede azalmaktadır.

Mutfak malzemelerinden tasarruf; Bulaşıklar çok hızlı bir şekilde yıkanıp tekrar kullanıma hazır olacağından mutfakta tabak, çanak, çatal, bıçak ve bardak gibi malzemelerin yüksek adette depolanmasına gerek kalmayacaktır. Ayrıca bardak ve tabak gibi kırılgan malzemeler genellikle yıkama esnasında batarya veya evye kenarına çarparak kırılır. Sabunlu malzemeler elden kolayca kayarak düşerek kırılabilir. Endüstriyel bulaşık makinesi kullanıldığı takdirde bu kayıplar önemli ölçüde azalacaktır.

Hijyen ve Müşteri memnuniyeti; Tüm malzemeler eşit şekilde ve olması gerektiği gibi yıkanacağından hijyen açısından gereken temizlik sağlanmış olacaktır.


CM Teknik 22 Kasım 2016 SalıOkunma Sayısı (2017)Sayfayı Yazdır

Yeni Endüstriyel Yazılar
Endüstriyel Kahve Makineleri ArızalarıEndüstriyel Kahve Makineleri Arızaları27 Nis 2022 Çarşamba

Endüstriyel kahve makineleri arıza nedenleri ve çözümleri hakkında bilgiler.

Endüstriyel MutfakEndüstriyel Mutfak04 Oca 2022 Salı

Endüstriyel mutfak ekipmanları faydaları, kullanım alanları ve endüstriyel mutfak cihazları hakkında bilgiler.

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve ÖzellikleriMaksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve Özellikleri27 Nis 2021 Salı

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanım talimatları, arıza çeşitleri ve sebepleri, maksan fırın bakım, temizlik ve onarım önerileri

Whatsapp iletişimWhatsapp İletişim