Müşteri hizmetleri

24 Kasım 2016 Perşembe
Bulaşık Makinesi Deterjan ve Parlatıcı Pompaları
Bulaşık Makinesi Deterjan ve Parlatıcı Pompaları

Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Makinesi Parlatıcı Pompası;

Parlatıcı pompası özellikle endüstriyel bulaşık makineleride bulaşık makinesi içereisinde parlatıcı basma, parlatıcı verme için üretilmiştir.

220 voltla çalışır, set altı bulaşık yıkama makinelerinde, giyotin tipi bulaşık yıkama makinelerinde, konvoyörlü bulaşık yıkama makinelerinde ve endüstriyel bardak yıkama makinelerinde kullanıma uygundur.

Parlatıcı Pompası takım halinde olur, bulaşık makinasının boyler kazanına giriş için T bağlantısı, parlatıcı bidonu ağırlığı, hortumları, duvar bağlantı aparatı mevcuttur.

Bulaşık makinesinin içindeki durulama kazanı ile makinenin su girişindeki Selenoid Valf arasındaki boru kesilerek ortaya (T) bağlantı takılır ve iki ucu kelepçe ile sıkılır. (T) bağlantının dişlisine iç çekvalf takılır ve böylelikle şebeke suyunun ters etki yaparak kimyasal bidonuna dolması engellenir. Parlatıcı pompasının çıkışı bölümündeki mebranın ucuna dış çekvalf takılır ve böylelikle pompa çalışmaya başladığı ilk andan itibaren basınçla karşılaşıp boşa dönmez; iki çekvalf arasındaki sıkışan kimyasalı devamlı suretle makinenin içine basar. Parlatıcı pompasının ucundaki dış çekvalf ve durulama (Boiler) kazanına taktığımız iç çekvalf arasına teflon hortum takılır. Parlatıcı pompasının giriş bölümündeki mebran ucuna hortum bağlantı adaptörü takılır ve ucuna PVC hortum monte edilir. PVC hortumun diğer ucuna bidon ağırlığı takılır ve kimyasal bidonunun içine atılır.

Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Makinesi Deterjan Pompası; deterjan pompası özellikle endüstriyel bulaşık makineleride bulaşık makinesi içereisinde deterjan basma,deterjan verme için üretilmiştir.

Bulaşık Makinesi Parlatıcı Pompası
Bulaşık Makinesi Parlatıcı Pompası

220 voltla çalışır,set altı bulaşık yıkama makinelerinde,giyotin tipi bulaşık yıkama makinelerinde,konvoyörlü bulaşık yıkama makinelerinde ve endüstriyel bardak yıkama makinelerinde kullanıma uygundur.

Parlatıcı pompası bulaşık makinesinin her çalışmasında ayarlanan miktardaki bulaşık parlatıcısı,makine içerisine otomatik olarak verilir.

  • deterjan ve parlatıcı pompası
  • deterjan dozaj pompası fiyatları
  • deterjan pompası nasıl takılır
  • sanayi tipi bulaşık makinası deterjan pompası fiyatı
  • bulaşık makinası deterjan pompası montajı

Bulaşık Makinesinde yıkama kazanının herhangi bir yerinde deterjan giriş deliği yoksa bir delik açılarak deterjan giriş aparatı takılır. Deterjan Pompasının çıkış bölümünde mebranın ucuna hortum bağlantı adaptörü takılır. Deterjan giriş aparatı ile hortum bağlantı adaptörünün arasına PVC Hortum takılır. Deterjan pompasının giriş bölümünde mebranın ucuna hortum bağlantı adaptörü takılır ve bu uca PVC hortum monte edilir. PVC hortumun diğer ucuna ise bidon ağırlığı takılarak kimyasal bidonunun içine atılır.


CM Teknik 24 Kasım 2016 PerşembeOkunma Sayısı (7680)Sayfayı Yazdır

Yeni Endüstriyel Yazılar
Endüstriyel Kahve Makineleri ArızalarıEndüstriyel Kahve Makineleri Arızaları27 Nis 2022 Çarşamba

Endüstriyel kahve makineleri arıza nedenleri ve çözümleri hakkında bilgiler.

Endüstriyel MutfakEndüstriyel Mutfak04 Oca 2022 Salı

Endüstriyel mutfak ekipmanları faydaları, kullanım alanları ve endüstriyel mutfak cihazları hakkında bilgiler.

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve ÖzellikleriMaksan 4 Tepsili Fırın Kullanımı ve Özellikleri27 Nis 2021 Salı

Maksan 4 Tepsili Fırın Kullanım talimatları, arıza çeşitleri ve sebepleri, maksan fırın bakım, temizlik ve onarım önerileri

Whatsapp iletişimWhatsapp İletişim